تحقیق درباره کره

تحقیق درباره کره

تحقیق درباره کره

↓↓ ; لینک ; دانلود ; و ; خرید ; پایین ; توضیحات ; ↓↓ فرمت ; فایل : ;word ; ; ( قابل ; ویرایش ; و ; آماده ; پرینت ) تعداد ; صفحات :13 ; ; قسمتی ; از ; متن ; فایل ; دانلودی : طعم دهنده های کره: گرچه بیش لز 120 ترکیب مختلف در طعم بخشیدن به کره سهم دارند اما از میان این ترکیبات اسید های چرب ; متیل کتون ها، دی استیل ها، دی متیل سولفید ها و لاکتون ها از بقیه مهم ترند. ; خواص فیزیکی کره: امولسیون آب در چربی است و ذرات ریز آب باید طوری در کره پخش شده باشند که ظاهر فراورده خشک به نظر آید نسج کره باید نرم باشد، رنگ کره باید یکنواخت و طعم آن تازه باشد. اهمیت غذایی کره: کره حاوی ویتامین های محلول در چربی به ویژه میتامین های E و A است. از 100 گرم کره حدود 750 کیلو گالری انرژی حاصل می شود. به راحتی هضم می شود و ضریب هضم بالایی دارد. سرشار از اسید های چرب با زنجیر های کربنی کوتاه می باشد. ; انواع کره: کره بر اساس نوع خامه مصرفی و تفاوت در روش ت ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : علوم پزشکی

تگ ها : تحقیق درباره کره,مقاله درباره کره,تحقیق درباره لبنیات,لبنیات,کره

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پاورپوینت دستگاه گردش خون و فشار خون و تعیین گروه خونی،pptx،در96 اسلایدترجمه تحقیق دانشگاهی کانادا: آموزش جنسی برای کودکان و جوانان با معلولیت های فیزیکی پاورپوینت درباره دیابت نوع 2پاورپوینت مرکز فوریتهای پزشکی و تحلیل 5 بیمارستان و اورژانسدانلود پاورپوینت در مورد آسکاریس لومبریکوئیدسعنوان فارسی مقاله: مروری بر تغذیه نوزاد: ویژگی های کلیدی شیر مادر و شیر خشک عنوان انگلیسی مقاله: Review of Infant Feeding: Key Features of Breast Milk and Infant Formula6 پرسشنامه ضروری برای تحقیق و مقالهپاورپوینت آنزیم آلکالین فسفاتازپاورپوینت روی و دیابت نوع 1سمینار بررسی اثرات مفید سین بیوتیک دربیماری ها
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید